Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu

20.10.2022 Perşembe günü saat 15.30'da okulumuz konferans salonunda COVID-19 önlemleri alınarak yapılacak olan Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı ve ardından aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Veli Toplantısı yapılacaktır.
GÜNDEM MADDELERİ 1.Açılış, yoklama, tanışma ve gündem maddelerinin okunması. 2.Öğrencilerin başarı durumları ile ilgili velilere bilgi verilmesi. 3.Öğrencilerin tertip, düzen ve temizlik alışkanlıklarının görüşülmesi. 4.Okul kılık-kıyafeti hakkında bilgi verilmesi. 5.Okula devamın kontrolü, okula zamanında gelme alışkanlıkları. 6.Covid-19 salgını ile ilgili bilgilendirme ve tedbirlerin görüşülmesi. 7-Koronavirüs sürecinde öğrencilerin psikolojik durumları, korku ve kaygı ile baş etme yöntemleri 8-Öğrencilerin düzenli yaşama, beslenme ve uyku alışkanlıkları 9-Öğrenci izin işlemleri 10-Okulda cep telefonu kullanımı. 11-Dilek ve temenniler.
Yayın: 14.10.2022 - Güncelleme: 14.10.2022 14:46 - Görüntülenme: 415