Kas

Beden Eğitimi öğretmenimiz Neşe Çopur ve öğrencilerimiz Cumhuriyet 10K koşusuna katıldılar.

Kas

Okulumuz, Avrupa Kod Haftası etkinlikleri kapsamında Codeweek EU sertifikası almıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşaması için birçok yeniliklere imza atıp bir inkılap hareketi başlatan ve gelecek nesillere büyük bir miras bırakan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz.
10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

Öğrencimiz Fikriye Naz Yavuz, İtalya'da düzenlenen kick boks şampiyonasında Milli formayla katıldığı ilk turnuvada Kickboks dünya şampiyonu olarak okulumuzu, ilimizi ve ülkemizi gururlandırmıştır.

Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen antrenör ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

2022 SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZA YERLEŞEN 9. SINIFLARIN KAYIT DUYURUSU

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 2. SINAV TAKVİMİ

Ekm

Öğrencilerimiz "Geleceğin Dili Kodlama" konulu webinara katıldılar.

Ekm

Codeweek 2021 haftası kapsamında öğrencilerimize güvenli internet semineri verilmiştir.

Ekm

Codeweek 2021 haftası nedeniyle öğrencilerimiz arduino ile robotik kodlama ve html web sitesi kodlamaları yaptılar. Okulumuz, Codeweek 2021 haftası nedeniyle sertifika almıştır.

Okulumuz Almanca Öğretmeni Haydar Özgür KOCAOĞLU'yu kaybettik.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, öğrencilerine ve tüm mesai arkadaşlarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mrt

Afet ve Acil Durum Başkanlığınca, 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı kapsamında insanların Afetlere karşı bilinçlendirilmesi, Afet hazırlığın önemi, yaşam çevremizdeki riskler vb. başlıklarında  Okul Müdür Yardımcımız Mehmet DİLBAZ tarafından 31.03.2021 tarihinde Zoom üzerinden Velilerimize yönelik olarak Afet Farkındalık Eğitimi düzenlenecektir.

9. Sınıf Velilerimiz: Saat 9.00'da

10. Sınıf Velilerimiz: Saat 10.00'da

11.Sınıf Velilerimiz: Saat 11.00'da

12. Sınıf Velilerimiz: Saat 12.00'da aşağıda yer alan zoom bağlantı linkinden bağlanabileceklerdir.

Mrt

İstiklâl Marşımızın TBMM tarafından millî marş olarak kabul edilişinin 100. Yıldönümü kutlu olsun.

Bu anlamlı gün okulumuz öğrencileri tarafından coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm dünya kadınlarının '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' kutlu olsun. Bu anlamlı günün kadın şiddetine bir son vermesi dilek ve temennileriyle tüm kadınlarımıza hayatımıza kattıkları değerden ötürü teşekkür ederiz.

Bu anlamlı günde Okul Müdürümüz Özcan ÖNER tüm kadın öğretmen ve personellerimize karanfil takdim ederek 'Kadınlar Günü'nü kutladı.

Ock

Sosyal medya ve iletişim adreslerimizden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Okul yönetimimizde siz değerli paydaşlarımızın da destek ve fikirlerini bekliyoruz.

Ara

Okulumuzu Güzelleştirme Çalışmalarımız Devam Ediyor. Okulumuz güzelleştirme çalışmaları kapsamında okul bahçemizde öğrencilerimizi kışın yağmurdan, yazın güneşten koruyacak metal sundurmamızı yapmış olduk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.