May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, okulumuz çok amaçlı salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutladık.

Nis

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Oğuz KUTLU, okulumuz öğrencilerine, "Okul, Sınav ve Hayat Başarısı" konulu seminer verdi.

Mrt

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize bilgilendirme semineri verildi.

Mrt

Mesken ilim ve kültür derneği´nin yöneticileri okulumuz öğrencileriyle buluştular. Öğrencilerimizi sosyal medya kullanımı ile ilgili dikkat edilecek hususlar hakkında bilgilendirdiler

Mrt

2019-2023 Stratejik Plan Taslağı Paydaşlarımızın görüşleri için yayımlanmıştır.

Kas

Okulumuzda 20.11.2018 Salı günü Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. 9 – A sınıfından Rabia Sıla Huşelo'nun sunuculuğunu yaptığı program Merkez Sabancı Camii müezzini Pehlivan Kalıntaş'ın okuduğu aşr-ı şerif ile başladı. Mevlid-i Nebi haftası ile ilgili sinevizyon gösterisi izlendi. Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller Hz. Muhammed (SAV) ve Gençler konulu bir konuşma yaptı. 9- E sınıfından Onurcan Tokalı'nın okuduğu aşr-ı şerifin ardından din kültürü ve ahlak bilgisi dersi öğretmeni İlhan Yılmaz kapanış konuşmasını yaptı. Öğrencilerimize lokum ve gül suyu okunan salavatlar eşliğinde ikram edildi.

Ekm

Okulumuzda 19 Ekim 2018 Cuma günü Okul aile birliği genel kurul toplantısı düzenlendi.

Ekm