Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü Töreni, okulumuz çok amaçlı salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün Yıldönümü Kutlama töreni öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla öğretmenlerimizin yaptığı tablolardan oluşan resim sergisinin açılışı yapıldı.

Mrt

9. Sınıflar arasında yapılan Bilgi Yarışmasında 9/A sınıfı birinci olmuştur.

Mrt

12.sınıf öğrencilerimiz Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen Üniversite Sınavı Motivasyon seminerine katıldılar.

Ock

9-10 Ocak tarihlerinde okulumuzda Tübitak 4006 Bilim fuarı sergisi düzenlendi. Tübitak Bilim Fuarı, Seyhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sn. Özgür Çelik, Sn. Bayram Ali Yıldırım ve Sn. Hakan Üstün ile değerli okul müdür ve müdür yardımcılarının katılımlarıyla açıldı.

Ock

Öğretmen ve öğrencilerimiz 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşunun 102.yıldönümünü kutlama törenine katıldılar. Tören Adana İstasyon Meydanında gerçekleşti.

Ara

Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuzda Terörle Mücadele konulu seminer verildi.

Ara

Öğretmen ve öğrencilerimiz Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde düzenlenen Kariyer Günlerine katıldılar.

Ara

Gezi kulübü kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz Yüreğir Bilim Merkezini ziyaret ettiler.

Kas

10 Kasım'da okulumuzda düzenlediğimiz tören ile Ata'mızı saygıyla andık.

Kas

Gezi Kulubü danışman öğretmenimiz Aygül Umay ve öğrencilerimiz Huzurevini ziyaret ettiler.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı öğrencilerimiz ve tüm personelimiz tarafından okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Betül Yayan tarafından okulumzda özel bir sergi düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 100. yılı Kutlu Olsun